Timemanagement

Timemanagement

Training ID: 011

78005Tijd is een kostbaar goed dat steeds schaarser wordt. ‘Zaten er maar meer uren in een dag’ en ‘Waar haal ik de tijd vandaan’ zijn typische alledaagse uitspraken. Onder de lunch vergaderstukken doorkijken, terwijl u telefoneert de agenda van de volgende dag doornemen – het zijn vaardigheden die we dagelijks met het grootste gemak hanteren.

Als we echter in tijdnood komen ontstaat er stress en slaat ons gevoel om. We staan vijandig tegenover alles wat tijd in beslag neemt. Denk maar eens wat een storing van de computer voor agressie bij u teweeg kan brengen!

Wilt u weer overzicht krijgen over uw tijdsindeling en niet langer geleefd worden door uw agenda? In de training timemanagement gaan we aan de slag met het stellen van prioriteiten, het omgaan met tijdverslinders maar ook kijken we kritisch naar uw eigen gedrag zoals uitstellen, grenzen stellen en delegeren.

Voor wie?

Teams, directies, managers, projectleiders en medewerkers die het gevoel hebben voortdurend in strijd te zijn met de klok, altijd haast hebben en hun tijd efficiƫnter willen gebruiken

Houthoff biedt deze training ook in de volgende vormen aan:

 

Inlichtingen

Voor verdere informatie of vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Den Haag: 070 3623617 of e-mail: info@houthofftrainingen.nl. Ook kunt u ons aanvraagformulier invullen.

Tijd: 13.00-16.00Locatie: | Instructeur:

Laat een bericht achter