Telefoontraining in Den Haag

Beter communiceren met telefoontraining in Den Haag

Bent u zelfstandig ondernemer in Den Haag die het maar niet voor elkaar krijgt om telefonisch de aandacht van uw potentiële klanten te krijgen? Of bent u een telefoniste die regelmatig problemen heeft om een ontevreden klant te woord te staan? Dan is de telefoontraining in Den Haag van Houthoff Training & Coaching de training die u verder kan helpen. Wij hebben op ons bureau in Den Haag professionals die u kunnen begeleiden en u kunnen leren hoe een telefoongesprek veel meer effect zal hebben. Sta nooit meer met de mond vol tanden met een telefoontraining van ons en haal meer klanten binnen dan u daarvoor gedaan heeft.

De eerste klap is een daalder waard

Wanneer u als ondernemer besluit om een potentiële klant te bellen dan is de eerste indruk die maakt vaak niet zo makkelijk meer weg te wissen. Houthoff Training & Coaching geeft telefoontraining in Den Haag en omgeving waarmee u snel vooruitgang boekt. Wij leren u tijdens de telefoontraining betere communicatie per telefoon omzetten in resultaten. In Den Haag hebben wij de professionals klaar staan om u exact uit te leggen hoe je aandacht van een potentiële klant kunt krijgen.

Het zijn de details die het verschil maken in een gesprek

Wij leren u met heel eenvoudige handigheidjes hoe u bijvoorbeeld veel sneller in contact komt met de juiste persoon. Want te vaak zullen de telefoontjes die u als ondernemer pleegt blijven steken bij de receptioniste. Wij leren u hoe u die receptioniste sneller kunt omzeilen zodat u sneller bij degene bent die misschien wel oren heeft naar uw verhaal.

Ga beter om met ontevreden klanten

Ook voor de receptie is onze telefoontraining in Den Haag een uitgelezen optie om beter om te gaan met ontevreden klanten die opbellen. Met onze telefoontraining in Den Haag of in-company zult u een stuk beter in staat zijn om de klant effectief en netjes te woord te staan zonder dat de situatie uit de hand loopt.

De telefoontraining in Den Haag die past bij uw situatie

Wij kunnen de telefoontraining bij u op kantoor geven, op locatie bij Houthoff in Den Haag of in een conferentieoord. U kiest de locatie die bij uw situaties past. In-company telefoontraining biedt daarbij vele voordelen omdat de training plaats vind in een bekende omgeving voor de cursisten.

Telefoontraining in-company training biedt voordelen

 • U kunt eenvoudig eigen cases aanbrengen
 • U kan leren van uw directe collega’s
 • De inhoudt van de training is direct toepasbaar op de eigen werksituaties
 • Geen extra reistijd

 

Betere communicatie met uw kansen

Wilt u meer weten van onze telefoontraining in Den Haag? Wij leggen u graag uit wat er in de telefoontraining ter sprake komt en wat u er vervolgens zelf verder mee kunt. Onze telefoontraining wordt verzorgd door specialisten die alles weten van de manier waarop u per telefoon met uw klanten moet omgaan. Leer bij ons in Den Haag of in-company hoe u meer effect kunt halen uit een telefoongesprek en hoe u uw boodschap zo duidelijk mogelijk over kan laten komen.

De telefoontraining kan ook volledig in-company worden gegeven

Het programma bestaat o.a. uit:

 • Wat bepaalt het succes van communiceren via de telefoon?
 • De deelnemers zijn het ‘visitekaartje’ van uw organisatie
 • Telefoongesprekken worden afgehandeld op een uniforme manier
 • De telefoontraining brengt structuur aan in verschillende gespreksfases
 • Luistervaardigheden; luistert u actief naar uw gesprekspartner of bent u al bezig het antwoord te formuleren?
 • De benodigde vaardigheden voor het stellen van de juiste vragen
 • Afsluittechnieken bij telefoongesprekken
 • Klachtenbehandeling en omgaan met de eigen spanning
 • De telefoontraining leert helpt bij time-management

Informatie

Heeft u vragen of wilt u kennismaken met een van onze coaches? Bel ons via 070-3623617 of mail ons via e-mail: info@houthofftrainingen.nl. Bekijk ons volledige aanbod aan trainingen en coaching.

Laat een bericht achter