Overige diensten

Naast onze de coaching, trainingen en outplacement bieden wij ook de volgende diensten:

Assessment

ID: 001

Een assessment dient als instrument om te beoordelen of iemand voor een bepaalde taak of functie geschikt is. Bovendien is een assessment een goed middel te bepalen of iemand op zijn plaats is en na behoren functioneert. Ook kan zo het competentieniveau worden bepaald.

meer info

Tijd: 13.00-16.00Locatie: | Adviseur:

 

Begeleide intervisie

ID: 002

Bij Begeleide intervisie wordt er binnen uw organisatie en intervisiegroep gerealiseerd die taken zelfstandig kunnen coördineren en uitvoeren. Houthoff biedt u bij de begeleide intervisie een facilitator die u kan begeleiden in het opstarten van een intervisiegroep.

meer info

Tijd: 13.00-16.00Locatie: | Adviseur:

 

HeartMath

ID: 003

Door emoties te sturen via HearthMath vindt u plezier en balans in werk en privé. Mensen die in contact komen met het HeartMath Stress Reductie Programma zijn daardoor meteen gefascineerd. HeartMath biedt de aansprekende combinatie van eenvoud, doeltreffendheid en wetenschappelijke aanpak.

meer info

Tijd: 13.00-16.00Locatie: | Adviseur:

 

MBTI

ID: 004

In de verschillende professionele ontwikkelingstrajecten wereldwijd is MBTI de meest gebruikte persoonlijkheidsvragenlijst in zijn categorie. MBTI is zeer geschikt om te gebruiken voorafgaande aan en tijdens een coaching traject, maar ook bij teambuilding. U kunt hierbij denken aan zaken zoals leiderschapsontwikkeling, persoonlijke efficiëntie, management development en de samenwerking in teams.

meer info

Tijd: 13.00-16.00Locatie: | Adviseur:

 

Teambuilding

Training ID: 009

Teambuilding betekent het samenvoegen van talenten in een team die elkaar aanvullen en versterken zodat er ‘synergie’ ontstaat. De uitdaging ligt in de vraag: ‘welke factoren bepalen het succes van mijn team?’ Teambuilding wordt ingezet als middel om de effectiviteit en de onderlinge binding van een (nieuw) team te versterken. Bij teambuilding gaan wij in het voortraject samen met u aan de slag; wat speelt er precies, waar liggen de knelpunten en wat is het gewenste eindresultaat.

meer info

Tijd: 13.00-16.00Locatie: | Instructeur:

Laat een bericht achter