Over ons

Bureau Houthoff profiel

Over onsBureau Houthoff – Coaching & Trainingen uit Den Haag is een landelijk opererend bureau. Wij verzorgen coaching, teambuilding, opleiding, 2de spoor trajecten, outplacement en assessments. Onze focus ligt op medewerkers en leidinggevende van middelgrote tot grote organisaties in het bedrijfsleven en de publieke sector.

Linda Houthoff en Peter van der Niet vormen de directie van Houthoff. Samen met een team van ongeveer vijfentwintig coaches en opleiders staan wij garant voor enthousiaste en inspirerende werkwijze. Bij ons staat persoonlijke aandacht voor de klant voorop. Onze organisatie vernieuwt continu haar aanbod aan trainingen, coaching trajecten en overige diensten, zodat deze optimaal aansluiten bij de laatste ontwikkelingen.

Het leveren van maatwerk is een kernkwaliteit

Onze diensten zijn er veelal op gericht om bewustwording te creëren om vervolgens ieders (verborgen) kwaliteiten op de werkvloer op de werkvloer zo effectief mogelijk in te kunnen zetten. Klantgerichtheid professionaliseren is daarbij één van de meeste gevraagde diensten die Houthoff kan leveren. Hieronder vindt u een greep van onze diensten:

Waarom kiest u voor Bureau Houthoff – Coaching & Trainingen

Wij stellen altijd hoge eisen aan onze dienstverlening en hoe deze tot stand komt. Wij staan voor een transparante dienstverlening die de verwachtingen van u als opdrachtgever zal overstijgen. Met ons kwaliteitsborgingssysteem houden wij rekening met de wensen van zowel de opdrachtgevers als de deelnemers.

Als organisatie zijn wij gericht op het maken van een echt contact en een verbinding met u als opdrachtgever. Door die extra stap voor u te zetten kunnen we een sterke, bestendige relatie aangaan met elkaar.

Vernieuwing

Wij bieden onze diensten aan vanuit de zogenaamde double loop-gedachte. Singel loop Learning leidt tot aanpassingen. Double loop learning daarentegen kan organisaties echt vernieuwen. In een veranderlijke en moeilijk te voorspellen markt is vernieuwing noodzakelijk om een voorhoedepositie in de strijd om marktaandeel te behouden of te verwerven. Met double loop learning worden mensen zich bewust van de eigen leerstijl. Vervolgens leidt dit inzicht tot passende leermethodes, leertechnieken en leervaardigheden.

Laat een bericht achter