Outplacement in Den Haag

Begeleiding en coaching bij outplacement trajecten

Bent u op dit moment verwikkeld in een procedure waarbij u uw functie of zelfs uw baan dreigt te verliezen en bent u op zoek naar outplacement in Den Haag? Of bent u als werkgever op zoek naar een bureau die outplacement kan verzorgen voor één van uw werknemers? Informeer dan bij Houthoff Training & Coaching voor de mogelijkheden. Wij hebben de experts in huis op ons kantoor in Den Haag die iedereen weer aan het werk kunnen krijgen door outplacement. Wij verzorgen al vele jaren outplacement in Den Haag en hebben daarmee keer op keer onze kracht bewezen.

Een allround expert op het gebied van coaching

Houthoff Training & Coaching is een allround expert voor allerlei trainingen op het gebied van life coaching, loopbaan coaching en allerlei trainingen die met gedrag van mensen te maken hebben. Wij verzorgen al vele jaren outplacement in Den Haag waarbij vooral de persoon zelf centraal staat. Wij geloven nl. in mensen en doen er alles aan op ons kantoor in Den Haag om onze cliënten weer op het juiste pad te krijgen. Wij bieden onze outplacement service zowel aan voor werknemers als werkgevers.

Hoe gaan wij te werk tijdens een outplacement procedure?

Persoonsgerichte fase

  • Begeleiding in het verwerken van het verlies van uw baan of functie.
  • Bij de outplacement leren we u om afstand te nemen van de verloren functie met bezinning.
  • Een onderzoek waarbij wij uw vaardigheden en kwaliteiten naar boven halen.
  • Begeleiding bij het maken van een goede keuze voor een nieuwe baan.

Arbeidsgerechte fase

Na de persoonsgerichte fase wordt de aandacht gericht op ‘zelfmarketing’. We helpen bij het formuleren van de juiste strategie om de meest geschikte functie te vinden of te creëren. Daaruit volgt ook een sollicitatieplan die de juiste houvast biedt om uw nieuwe functie te vinden en te bemachtigen.

  • Bij de outplacement wordt hulp advies gegeven en hulp geboden bij het gebruiken van social media om uw cv. online te zetten.
  • Samenstellen van een keurige sollicitatiebrief.
  • Eventueel kunnen wij dit aanvullen met een psychologische test op ons kantoor in Den Haag.

Afrondende fase

In de laatste fase adviseren wij u bij beslissingen die komen kijken bij het aanvaarden van de nieuwe werkomgeving. Eenmaal gesetteld in de nieuwe situatie vindt er vervolgens nog een evaluatie plaats. Met deze evaluatie die nog plaats vindt tijdens de proeftijd komt het outplacementtraject tot zijn einde.

Komt er een reorganisatie aan? Wij ondersteunen u met outplacement in Den Haag en omgeving

OutplacementtrajectDreigt u uw baan kwijt te raken of staat er een reorganisatie op het spel waarbij u uw functie dreigt kwijt te raken en zoekt u een bedrijf dat outplacement in Den Haag kan begeleiden? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u informeren wat wij voor u kunnen betekenen om u weer aan een baan te helpen die helemaal bij u past. Wij stellen samen met u een profiel op, zodat u een beter inzicht krijgt in uw eigen mogelijkheden. Vervolgens begeleiden wij u met uw outplacement in Den Haag en sollicitatie om u zo snel mogelijk aan een baan in Den Haag of omstreken te helpen waar u zich lekker in voelt.

Outplacement biedt toekomstperspectief!

Meer informatie

Heeft u vragen over outplacement? Vul het contactformulier in of Bel ons via 070-3623617 of mail ons via e-mail: info@houthofftrainingen.nl.

Laat een bericht achter