Laura Nolte

laura_pasfotoLaura is classica en pedagoog/onderwijskundige. Als coach, trainer en mediator werkt zij vanuit de rijkdom van verschillen. Dat houdt in dat zij eclectisch werkt en gebruik maakt van vele methoden.
Bijzonder inspirerend daarbinnen is de MI-COOP die een beroep doet op de verbale-, mathematische-, visuele -, muzikale – of beweeg- intelligentie die mensen kunnen hebben. Laura inspireert hen tot leren door het talent dat hen raakt als ingang te kiezen.
Ze daagt met succes mensen uit tot het denken buiten hun eigen grenzen. Dat biedt hen perspectief en zicht op een nieuwe ‘wereld’. Haar opleiding in de SF, de Solution Focused coaching en management, draagt bij aan het (her)winnen van de vaak vergeten eigen kracht van haar klanten.

Laura, ooit begonnen als docente klassieke talen, heeft zich haar hele werkend leven ‘bemoeid’ met de ontwikkeling van mensen, jong en oud, zij zelf niet uitgesloten. Zij werkt voor het bedrijfsleven, welzijn, overheid, familiebedrijven en onderwijs op alle niveaus, dit in Nederland en ontwikkelingslanden.Haar specialisme is het samen met organisaties opzetten van conflictbeleid. Daarnaar doet zij onderzoek.Laura is van huis uit danseres, speelt latin percussie in een band en schrijft graag korte verhalen en sprookjes. Er zijn wat verhalen gepubliceerd.

Haar motto: Niet het leven zelf maar hoe je ernaar kijkt, bepaalt of het een lust of last is.

Laat een bericht achter