Ellen van Dijk

ellen_pasfotoEllen van Dijk heeft een ruime, jarenlange werkervaring in het nationale en internationale bedrijfsleven en bij overheidsinstellingen. Na de dynamische ervaring in de hotellerie in Brussel is zij haar eigen horecazaak gestart in Middelburg. Een paar jaar later heeft zij de goedlopende zaak verkocht en zocht zij haar uitdaging in het internationale bedrijfsleven in Rotterdam.
Met veel plezier heeft zij financiƫle structuren opgebouwd en uitgewerkt voor multinationals en nutsbedrijven.

De gebeurtenissen van 11 September 2001 waren een omslag in haar leven. Zij besloot haar mensgerichte interesses verder uit te gaan bouwen. Daarna heeft Ellen haar capaciteiten ingezet als leidinggevende in de Sociale Werkvoorziening. Het coachen van psychisch en lichamelijk gehandicapten inspireerde haar tot verdieping in het begeleiden van mensen bij hun persoonlijke groei. Sinds haar post-HBO opleiding tot Counselor/Coach aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie coacht zij mensen met werkgerelateerde hulpvragen, competentiemanagement en startende en gevestigde ondernemers.

Ellen heeft de afgelopen jaren vele medewerkers uit de sectoren metaalindustrie, horeca, gehandicaptenzorg, welzijn en overheid succesvol begeleid.
Ellen is gecertificeerd in de MDI Gedragsanalyse en Drijfverenanalyse.

‘Macht is een afspraak, kracht is je wezen’ Jan Koehoorn

Laat een bericht achter