Arlien Bakker

arlien_pasfotoArlien is psycholoog. Ze heeft 20 jaar gewerkt als manager, eerst in de ICT en de laatste jaren in de sociale zekerheid. Sinds 2004 werkt Arlien als coach en trainer.

De rode draad in haar leven is het vergroten van de psychische weerbaarheid van mensen: “Coachen is een mooi leerinstrument om ons bewustzijn te vergroten, zodat we het heden kunnen zien zoals het is, vanuit ons contact met het hier-en-nu en levend vanuit eigen kracht en eigen waarde”.

Arlien heeft zich laten bijscholen door de School voor Coaching en is gecertificeerd voor het toepassen van de Myers Briggs Type Indicator (MBTI). Ze is als psycholoog geregistreerd bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP).

“Als coach ben ik een neutrale en belangeloze passant. Ik ga ervan uit dat alle antwoorden zijn te vinden in jou zelf. Ik stel vragen die jou bij jouw antwoorden brengen. Als een soort pratende spiegel geef ik alleen dat terug wat jij aan mij geeft in het coachgesprek. Mijn humor relativeert. Ik ben scherp, ontzie je niet, breng je weer in contact met je kwaliteiten en zet je aan tot actie. Zodat jij jouw koers bepaalt. Kortom: als coach leer ik je het zelf te doen.”

Laat een bericht achter