Loopbaancoach in Den Haag

Zoek je een loopbaancoach in Den Haag?

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je concrete stappen maken om jouw loopbaan  een positieve wending te geven? Neem dan contact op met Houthoff Training & Coaching. Wij zijn de loopbaancoach in Den Haag die jou graag verder helpt. Wij werken vanuit ons kantoor in Den HaLoopbaancoach in Den Haagag en  als loopbaancoach staan wij voor een professionele aanpak en garanderen een goed resultaat.
Met welke onderwerpen gaat de loopbaancoach in Den Haag met jou aan de slag?

o   Weten hoe de levensloop van een vacature werkt

o   Jobmarketing onder de knie krijgen

o   Werk zoeken anno nu: netwerken is het meest effectief zowel off- als online

o   In gesprek komen met vakgenoten ook als je geen handige babbelaar                                                                bent

o   Opstellen van een negen seconden CV anno 2016 en de kracht van trefwoorden

o   Weten hoe je een gerobotiseerd CV moet indelen

o   Een onderscheidende motivatiebrief opstellen die uitnodigt tot kennismaking

o   Werk vinden met social media zoals LinkedIn, Twitter, WhatsApp en Facebook

o   Weten hoe recruiters zoeken en hoe jij hier op in kunt spelen

o   Ervoor zorgen dat je gevonden wordt

o   Met je elevator pitch een onvergetelijke indrukachterlaten

o   Sollicitatie-en netwerkgesprekken oefene

Ervaren vakmensen in begeleiding

Loopbaancoach in Den HaagHouthoff Training & Coaching staat al 20 jaar bekend als een ervaren loopbaancoach in Den Haag en hanteren een aanpak die werkt. Wij ontvangen onze klanten op ons kantoor in Den Haag in Zuid57 waar de loopbaancoach zich met enthousiaste en deskundigheid inzet om een goed resultaat te bereiken. Uiteraard kan de  loopbaancoach ook bij u langs komen op locatie. Bekijk hier ons trainingsoverzicht.

Meer dan alleen een loopbaancoach

We leren jezelf te omschrijven als dé oplossing op de arbeidsmarkt en een een sollicitatieplan op te stellen. Het is handig om te weten dat wij re-integratietrainingen en outplacement begeleiding in Den Haag verzorgen.

Op zoek naar een loopbaancoach in Den Haag?

Een loopbaancoach in Den Haag vindenBen je op zoek naar een loopbaancoach die jou kan begeleiden naar jouw zoektocht naar een betere baan? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. Wij zijn de loopbaancoach in Den Haag die jou verder kan helpen. Wij stellen samen met jou een profiel op en proberen erachter te komen waar jouw werkelijke talenten liggen. Met ons als loopbaancoach kan je erop rekenen dat wij er alles aan doen om jouw de loopbaan te bezorgen waar jij naar op zoek bent. Wij ontvangen jou graag voor een vrijblijvend gesprek in ons kantoor in Den Haag om onze werkwijze verder uit te leggen.

Wat levert een loopbaancoach u op?

  • Je bent beter in staat uw persoonlijke loopbaanvisie te verwoorden en deze in concrete stappen om te zetten
  • Je loopbaancoach heeft je geleerd om jezelf beter te profileren en presenteren
  • Je loopbaancoach heeft je geleerd hoe uwe je netwerk adequaat kunt inzetten
  • Je hebt geleerd hoe je de juiste keuze kunt maken op de arbeidsmarkt

Kortom een loopbaancoach helpt je om een positieve impuls aan je carrière te geven. Wanneer je geïnteresseerd bent in een loopbaancoach of een loopbaanworkshop bent u bij Houthoff Trainingen en Coaching aan het juiste adres. Vanuit Den Haag leveren wij de loopbaancoach die bij jou past en je maatwerk kan leveren.

Direct meer informatie

Heb je vragen of wil je (vrijblijvend en kosteloos) kennismaken met een loopbaancoach? Bel ons via 070-3623617 of mail ons via e-mail: info@houthofftrainingen.nl.

Laat een bericht achter