Feedbacktraining in-company

Feedbacktraining in-company

Training ID: 005A

Onderdeel van:
Feedbacktraining

Houthoff verzorgt de feedbacktraining toegesneden op uw specifieke leerdoelen en doelgroep waarbij we rekening houden met het eigene van uw organisatie. Wij trainen uw medewerkers hun feedbackvaardigheden waarbij oog is voor ieders persoonlijke stijl. Een trucje aanleren wat niet past werkt immers niet of het effect is slechts van korte duur.

Om deze training maatgericht aan te bieden, vindt er voorafgaande aan de uitvoering een afstemmingsgesprek plaats met u als opdrachtgever waarin de aanpak en de inhoud van de training gespreksonderwerpen vormen . Ook bespreken we de bedrijfspolicy hoe u wilt dat de medewerkers communiceren met elkaar en/of met uw klanten. De trainer staat een interactieve werkwijze voor en vraagt van de deelnemers een actieve inzet zodat de vaardigheden direct geïntegreerd wordt binnen uw bedrijf.
Theorie en oefening wisselen elkaar vlot af. De nadruk ligt op oefenen aan de hand van gestructureerde rollenspelen en eigen praktijkcases. Met deze oefeningen kunnen de deelnemers hun kwaliteiten en vaardigheden verder ontwikkelen en toepassen.

Voorbeelden van programmaonderdelen zijn onder meer:

  • Wat maakt communiceren tot een succes?
  • Bewustwording van het huidige communicatiepatroon;
  • Met uw lichaamstaal uw woorden onderschrijven;
  • Luistervaardigheden; luistert u actief naar de ander of bent u al bezig het antwoord te formuleren?
  • Feedback; om goed te kunnen functioneren is het van belang dat u de mening kunt vragen van een ander of dat u zélf uw mening goed kunt formuleren
  • Spelregels voor effectieve feedback
  • Bij de boodschap de inhoud weten te scheiden van de persoon
  • Omgaan met de verschillende gesprekspartners en emoties
  • Persoonlijk actieplan; het opstellen van een persoonlijk actieplan van iedere deelnemer in relatie tot het actief zijn en blijven met de verworven inzichten.

 

Groepsgrootte

Bij voorkeur werken wij met een groep van minimaal drie en maximaal twaalf deelnemers.

Wanneer en waar

De training duurt twee dagen en kan bij u op locatie plaatsvinden of extern bij Houthoff in Rijswijk of in een conferentieoord. De datum van uitvoering wordt in overleg met u als opdrachtgever gepland.

Kortom, we maken deze training graag voor u op maat.

Inlichtingen

Heeft u vragen? Bel ons via 070-3623617 of mail ons via e-mail: info@houthofftrainingen.nl.

Tijd: 13.00-16.00Locatie: | Coach:

Laat een bericht achter