Assertiviteitstraining in Den Haag

Kom meer voor jezelf op met onze assertiviteitstraining

Assertiviteitstraining in Den HaagHeb je er moeite mee om voor jezelf op te komen en ben je bang dat je anderen beschadigd of benadeeld wanneer je laat weten wat jouw wensen zijn? Denk dan eens na over een assertiviteitstraining. Houthoff Training & Coaching verzorgd assertiviteitstraining in Den Haag en leert jou hoe jij voor jezelf kunt opkomen zonder dat jij daarbij anderen benadeeld of beledigd. Assertiviteit is ontzettend belangrijk in het leven omdat een gebrek aan assertiviteit te vaak zal leiden tot agressie. En dat is juist hetgeen wij niet willen in onze maatschappij. Je bent van harte welkom bij ons in Den Haag om je meer te laten informeren over onze assertiviteitstrainingen.

Een ervaren trainer

Houthoff Training & Coaching is een professioneel bureau dat meerdere experts klaar heeft staan om de verschillende trainingen te verzorgen. Wij zijn jouw personal coach wanneer jij daar naar op zoek bent en verzorgen verschillende ondersteuningen zoals loopbaancoaching, sales training, assertiviteitstraining en nog meer. Eigenlijk trainen wij alles wat te maken heeft met gedrag. Onze assertiviteitstraining in Den Haag is daar geen uitzondering op en sluit precies aan op onze jarenlange ervaring in het vak van coaching.

Opkomen voor jezelf is te leren

Het lijkt misschien wat ver gezocht maar opkomen voor jezelf waarbij je anderen in hun waarde laat is te leren. Wij zorgen ervoor dat je met onze assertiviteitstraining in Den Haag een beter begrijpt hoe je voor jezelf kunt opkomen. In onze assertiviteitstraining leer je via de basisregels en rollenspellen hoe assertiviteit in elkaar zit en wat je ermee kunt doen. In Den Haag hebben wij de specialisten voor jou beschikbaar die dat feilloos kunnen leren aan jou.

Meer dan alleen assertiviteitstraining in Den Haag

Naast onze assertiviteitstraining geven wij nog meer trainingen op ons bureau in Den Haag. Wij geven ook sales training, agressietraining, management training en trainingen om beter te communiceren voor een beter resultaat. Veel van deze trainingen en coaching kunnen wij ook bij u in-company geven wanneer je dat wenst. Assertiviteitstraining levert een sterke bijdrage aan het zelfvertrouwen en het juist benutten van carrièrekansen.

Neem contact op voor meer info over de assertiviteitstraining

Wil je meer zelfverzekerd door het leven gaan en meer voor jezelf opkomen? Informeer dan naar onze assertiviteitstraining in Den Haag. Wij leggen met alle plezier uit wat wij allemaal behandelen in de assertiviteitstraining en welke stappen jij kunt maken wanneer je deze training bij ons in Den Haag hebt gevolgd. Kom voor jezelf op waarbij je anderen in hun waarde laat en ervaar welke sprongen je kunt maken wanneer jij in de gaten krijgt hoe effectief het kan zijn wanneer jij jouw assertiviteit op de juiste manier inzet.

Laat een bericht achter