Agressietraining

Onze agressietraining voor een betere veiligheid

Agressie is een actueel item. U krijgt er vroeg of laat mee te maken, zeker op de werkvloer. In de heftigheid van het moment gooit u al snel alle uitingen op een hoop, waardoor u moeilijk de juiste inschatting kunt maken. En dat terwijl het juist bij agressie zo belangrijk is om vroegtijdig het gesprek te sturen. Met een agressietraining leert u dit.

Dankzij de agressietraining van Houthoff Trainingen krijgt u grip op gesprekken die een intimiderende wending krijgen. U leert vroegtijdig alert te reageren zodat er voor de ander geen ruimte ontstaat om kwetsend en/of agressief te reageren. Deze agressietraining geeft u de juiste houding en gereedschappen waarmee u agressievolle situaties kunt hanteren én voorkomen.

Doelgroep van de agressietraining

Houthoff Trainingen staat voor maatwerk. De agressietraining zal dus worden aangepast aan uw specifieke situatie. Er zijn immers veel verschillende manieren waarop de agressie de kop op kan steken. Onze agressietrainingen zijn daarom niet alleen geschikt voor medewerkers in de dienstverlenende sector, zoals banken, winkels, onderwijs, thuiszorg en ziekenhuizen, maar ook voor specifieke doeleinden.

Hoe steekt de agressietraining in elkaar?

Omdat u het meeste heeft aan een maatgerichte agressietraining, houden wij voorafgaand een afstemmingsgesprek met u waarin wij de inhoud van de agressietraining bespreken. Ook bespreken wij de bedrijfsvoering in relatie tot agressiehantering zodat de agressietraining direct wordt geïntegreerd binnen uw bedrijf. Met rollenspellen leren wij de deelnemers hun vaardigheden verder toe te passen en ontwikkelen.

Agressietraining van kwaliteit

U zoekt natuurlijk een constructieve agressietraining. U hebt dan ook een professioneel bedrijf met bewezen kwaliteit nodig. Een trucje werkt immers nooit, en het effect is te verwaarlozen. Kies dus voor de agressietraining van Houthoff Trainingen. Al onze agressietrainers zijn gecertificeerd.

Laat een bericht achter