Agressietraining in Den Haag

Beter met agressie om leren gaan door middel van Agressietraining

Agressietraining in Den HaagHeeft u laatste tijd steeds meer problemen met agressieve situaties en wilt u hier beter mee leren omgaan? Informeer dan bij Houthoff Training & Coaching naar onze agressietraining in Den Haag. Wij leren u hoe u met agressie om kunt gaan en hoe u controle kunt krijgen over een situatie die uit de hand dreigt te lopen. Wij hebben professionals in ons kantoor in Den Haag die veel ervaring hebben in het bestrijden van agressie en die met een gedegen agressietraining ervoor kunnen zorgen dat u een stuk sterker staat wanneer u met agressieve personen in aanraking komt.

Ervaren specialisten die staan voor kwaliteit

Onze specialisten mogen gerust gekenmerkt worden als echte specialisten op het gebied van agressietraining. Wij bieden onze agressietraining in Den Haag aan in ons kantoor en zullen u als eerste de basisbeginselen uitleggen hoe agressie ontstaat en wat de kenmerken zijn. Houthoff Training & Coaching staat er bekend om dat een training bij ons altijd zijn vruchten zal afwerpen.

Voor wie is de training bestemd

Uiteraard is onze agressietraining voor iedereen geschikt maar het zijn vooral beroepsgroepen die met agressie te maken hebben die vaak van onze agressietraining in Den Haag gebruik maken. U kunt denken aan iedereen die op het werk in aanraking kan komen met ontevreden bezoekers of klanten zoals winkelpersoneel, overheden die contact hebben met bezoekers, ziekenhuispersoneel en vele anderen. Al vele van deze beroepsgroepen hebben reeds de kwaliteit van onze agressietraining ervaren.

Hoe gaat de agressietraining in zijn werk

Nadat wij u de beginselen hebben uitgelegd op ons kantoor in Den Haag stappen wij vooral over op rollenspellen waarbij ervaren medewerkers het bloed bij u onder de nagels zullen proberen te halen. U zult merken dat u na een paar agressietrainingen bij ons in Den Haag of bij u op locatie deze situaties een stuk beter onder controle zult hebben zonder dat het uit de hand loopt.

Agressietraining volgen in Den HaagWilt u beter met agressie leren omgaan en zoekt u een bureau dat agressietraining in Den Haag kan verzorgen? Informeer dan bij ons naar de agressietraining die wij in Den Haag verzorgen. Wij leren u hoe u agressieve personen beter kunt controleren en leren u ook de belangrijkste kenmerken van agressief gedrag kennen. Met onze agressietraining zult u merken dat er veel onduidelijkheden opeens een stuk beter te begrijpen zijn zodat u zelf kalm, rustig en effectief kunt leren omgaan met een agressieve situatie die uit de hand dreigt te lopen.

Informatie

Wilt u meer weten over agressietraining? Vul hiernaast het contactformulier in of bel ons via 070-3623617. U kunt ons ook mailen via: info@houthofftrainingen.nl. Of kijk direct bij onze training agressiehantering.

Laat een bericht achter