Agressiehantering

Agressiehantering

Training ID: 001

Agressiehantering Agressie is momenteel een hot item en we krijgen er allemaal mee te maken, soms ook op de werkvloer. We zijn geneigd om alle uitingen van agressie op één hoop te gooien wat het lastig maakt om op een juiste manier te reageren. Ook zijn we ons er niet altijd van bewust op welk moment een gewoon gesprek omslaat en een intimiderende wending krijgt. Door niet vroegtijdig en alert te reageren ontstaat er ruimte voor de ander om kwetsend en/of agressief te reageren. In de training Agressiehantering besteden we aandacht aan welke vormen van agressie er zijn, hoe u ze kunt herkennen én er adequaat mee om kunt gaan. Toegerust met de juiste houding en gereedschappen, kunt u met meer zelfvertrouwen agressievolle situaties hanteren én voorkomen.

Doelgroep van de training

Deze agressietraining is bedoeld voor medewerkers in de dienstverlenende sector. Denk hierbij aan organisaties zoals banken, het onderwijs, winkels, thuiszorg en ziekenhuizen, woningbouwverenigingen en overheidsdiensten.

Houthoff biedt deze training in de volgende vorm aan:

 

Inlichtingen

Voor verdere informatie of vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor in Den Haag: 070 3623617 of e-mail: info@houthofftrainingen.nl. Ook kunt u ons aanvraagformulier invullen.

Tijd: 13.00-16.00Locatie: | Instructeur: Nibh Cras

Laat een bericht achter